Täällä muutama päivä sitten kuvattu video ulkoilutuokiosta, kun kaikki pennelit olivat vielä "kotona" mummojen hellässä huomassa.

Tänään koitti se päivä, kun ensimmäisten pentujen oli aika jättää sisarusparvi ja suunnata nenä kohti uusia seikkailuja uusien laumanjäsenten kanssa. (Minun mielestäni tämä päivä tulee aina aivan liian pian, ja mitä kauemmin kasvatan ja vanhemmaksi tulen, sen vaikeampi on aina luopumisen hetki. Nartut kuulemma pehmenevät vanhetessaan... )

Pikku Vertti-poika lähti Maijan, Markon ja valkkari-Kuuran sekä saksanseisoja Artun kanssa Aitooseen (vai Aitoolle?) Pälkäneelle. Matkalta kuului sen verran uutisia, että pikkupoika nukkuu vain. Onneksi ehti tapella kunnolla aamulla, niin jaksaa nukkua pitkähkön automatkan.

^ Vertti ja Maija. Eivätkös nämä kaksi muistutakin toisiaan taivaansinisine silmineen?

Pieni Valo ei niin kovin uuteen porukkaan joutunutkaan: Hilkka, Pekka ja Kiri-emo kävivät hakemassa tyttösen kotivalokseen Joensuuhun. Kotona odottivat vielä rotikkapojat Uuno ja Seru.

^ Hilkka ja Valo.

Huoh. Tässä on iltapäivä mennyt sitten hiukan kyyneleitä nieleskellessä haikeissa tunnelmissa. Pekka, Viiru ja Viia ovat ulkoilleet Unskin ja Pamin kanssa ja telmineet talossa valtoimenaan, kunnes simahtivat päikkäreille. Pitää ajatella positiivisesti: Molemmat vauvvaset saivat takuulla ihanat kodit ja vielä tavataan. Ja onpahan pari kakkapurtiloa vähemmän...