Tällä kertaa oli vaikeaa nimetä pentuja, kun V:llä alkavia ihania nimiä on niin valtavasti. Ja voihan olla, että vieläkin joku muuttuu, kun miettimisaikaa on kuitenkin vielä kuutisen viikkoa, siis sirutukseen saakka. Hilkka auttoi nimeämisessä, kiitos!

Patchcoat Valiant

(Black tri uros) Prince Valiant on Hal Fosterin vuonna 1937 luoma sarjakuvahahmo, joka ilmestyy edelleen. Se on eeppinen tarina, jonka juoni jatkuu edelleen katkeamattomana seikkailuna. Sarjakuva ilmestyy nykyään yli 300:ssa amerikkalaisessa sanomalehdessä. Sarjan alkupuolella Edward, Windsorin herttua, saapuu Camelotiin, saavuttaa kuningas Arthurin ja Merlinin suosion ja hänestä tulee yksi pyöreän pöydän ritareista. Suomeksi sarjakuva on käännetty nimellä Prinssi Rohkea.

Patchcoat Varius

(Blue merle uros) Varius on vanha roomalainen nimi, joka tarkoittaa kyvykästä, pystyvää, monitaitoista (versatile). Lucius Varius Rufus oli kuuluisa roomalainen runoilija, joka eli 1. vuosisadalla eKr. Variuksen kuuluisin teos on tragedia Thyestes, josta hän sai keisarilta miljoona sesteriusta palkkioksi.

Patchcoat Viola

(Blue merle narttu, "Pikku Pamela". Orvokki. ' Orvokkini tummasilmä' on yksi niistä vanhoista lastenlauluista, joita äitini laulaa (vieläkin). Sininen keto-orvokki on kukkien keijukainen. Viola tarkoittaa myös alttoviulua, jonka ääni muistuttaa ihmisen ääntä.

Patchcoat Viviane

(Black tri narttu) Feminiininen muoto alkujaan latinan sanasta vivus, elävä. Nimi on tunnettu ainakin keskiajalta asti. Nimestä on monta muotoa eri kielialueilla: Vivian, Vivianne, Viviana... Viviane on ranskalainen muoto. Tennysonin kuningas Arthurin aikaan sijoittuvassa runoelmassa Idylls of the King Vivian on Lady of the Lake, vedenneito.

Patchcoat Valenka

(Blue merle narttu) Tällä pennulla oli ensin toinen nimi, mutta Valenka on mieheni idea. Valenka on venäjää ja tarkoittaa huopikasta. Tosin nimenä sekin on latinalaista alkuperää ja merkitsee tervettä ja vahvaa. Valenka on myös yksi hävytön kaunotar James Bond -elokuvassa Lupa tappaa, mutta enpä tiedä, kannattaako sitä niin painottaa...