Hyvää huomenta, koiranpennut! Torstaina 3.2. oli kaikilla vauvasilla silmät auki. Kovin keskittyneesti ne katsovat kohti valoa ja jotakin liikkuvaa havaitessaan. Istuvat huojuen ja katsovat, kun sisko tai veli edessä yrittää hoiperrella johonkin suuntaan. Sitten tapahtuu ikään kuin tunnistaminen, ja toisen liikehdintää katsonut pentuu haukahtaa ilahtuneena ja käy toisen "kimppuun" tai paiskaa tätä tassulla.

Pienokaiset ovat huomenna kolme viikkoa vanhoja. Taas on kynsien leikkuun aika, kuten kuvasta näkyy. Ne jaksavat olla jo hereillä peräti melkein varttitunnin kerrallaan syömisen lisäksi. Siihen aikaan sisältyy kaiken uuden suuhun panemista, katselua, pentulaatikon ympäri taapertamista ja tutkiskelua, erilaisten alustojen paikantamista - Miten ne voivatkin jo älytä, että kannattaa käydä pissalla sanomalehdellä eikä pehmeällä makuualustalla? Maailman viisaimmat koiranpennut!  Ne osoittavat myös pieniä persoonallisia piirteitä: Varius eli Bling on kova poika haukkumaan ja murisemaan, Viviane eli pikku Maija on kovin ehtiväinen, Valenka eli Tossu on tasainen löllykkä, Viola on tahtovainen ja Valiant eli Pekka-poika puree hihaa syvällä puruotteella .  Ja muuta sellaista pientä ja somaa.

Tänään pentusilla kävi ensimmäiset vieraat - tosin suurin osa heistä tuttuja. Satu, Sirkku ja Veera tulivat taaperoita katsomaan - tietysti nämä nukkuivat lähes koko ajan. Onneksi kyläilijät rapsuttelivat myös Unskia, Pamia ja etenkin Kiriä, joka nautti täysin siemauksin saamastaan huomiosta. Hilkka oli myös sydänkäpysiään tervehtimässä. Oli ihana tavata myös Susu! Tervetuloa uudestaan, ja kaikki muutkin: nyt saa tulla pentusia räpläilemään!

Sirkku laittaa varmaan parempia kuvia jossain vaiheessa, mutta tänään otettuja kuvia on nähtävissä täällä.

HUOM! SIRKUN ottamia kuvia täällä.