Valo, 6 vkoa, esittää pientä ja suloista koiranpentua...

...vaikka on enimmäkseen juuri tällainen: hampaat kiinni jossakin kuoliaaksi ravistamassa.

Onneksi Pami-mummo ja varsinkin isomummu Unelma ovat opettaneet niille aika tavalla koiramaailman sääntöjä ja vanhempien kunnioitusta. Unelma leikkii myös mielellään piilosta pentujen kanssa. Kuvia leikkituokiosta täällä.

Tänään oli pentujen elämässä se päivä, kun ne pakattiin kuljetusboxeissa autoon ja kiikutettiin pieneläinklinikalle Joensuuhun. Matka sujui kylläisiltä ja unisilta pennuilta mallikkaasti. Perillä reippailla ipanoilla olisi ollut paljonkin mielenkiintoista tutkittavaa, mutta ikävä kyllä aina joku nappasi kainaloon juuri kun vauhti olisi kiihtynyt äärimmilleen klinikan käytävillä.

Kaikilla oli terveet silmät, ennen tippoja ja tippojen jälkeen tarkastettuina. Kaikilta löytyy hienot (ja toimivat!) hampaistot ja pikkupojilta myös pikkuruiset kulkuset. Kaikki olivat muutenkin terveitä, jänteviä ja reippaita. Punnituksen jälkeen lopuksi lykättiin vielä mikrosirut niskaan ja kotimatka meni myös mukavasti uinaillessa. Paperit lähtivät saman tien Kennelliittoon rekisteröintiä varten - saas nähdä, tulevatko yhtä nopeasti kuin U-pentueen rekkarit!

Sää oli tänäänkin niin mukavan lauha että vietimme ulkosalla pitkän tovin lumileikeissä. Pennut tuntuvat aivan huumaantuvan pehmeästä äärettömyydestä, missä voi painia, juosta TOSI kova TOSI pitkiä matkoja - ja lunta voi myös syödä; tuntuu jännältä kun se sulaa suussa!