Pienokaiset kasvavat nopeasti. Pentulaatikko on vaihtunut tarhaan eli leikkikehään. Nyt on tilaa juoksennella. Tomerasti ne tutkivatkin paikkoja - Maija varsinkin on pieni seikkailija. Varius l. Bling on nykyään Fantom. Se hakee ihmiskontaktia iloisesti ja nauttii kovasti sylissä nukkumisesta. Viola, joka on muutenkin kaikista suurin, on ottanut valtiattaren paikan ruokakupilla: aika monta kertaa ruokailun aikana sen saa nostaa pois kupista makaamasta. Pekka ja Valenka ovat hauska pari, saman kokoisia ja jotenkin saman näköisisäkin, vaikka toinen on blue merle ja toinen musta trikki, toinen selvästi tyttö ja toinen poika. Tasaisia pentuja tässä vaiheessa.

Kiri huolehtii vielä tarkasti lapsosistaan, putsaa ja imettää. Nyttemmin myös emon ja pentujen välinen leikki on lisääntynyt. Kiri on niin onnellisen ja ylpeän näköinen, kun pienokaiset roikkuvat sen korvakarvoissa.

Eilen Mari kävi Nooran ja Millan kanssa pentuja tervehtimässä. Tytöt istuivat onnessaan pentutarhassa, harjasivat, silittelivät ja rapsuttelivat penneleitä.

Toivotaan, että pojista toinenkin saa hyvän ja rakastavan kodin. Myös Maijan tilanne on vielä hieman auki. Maijan voisin ehkä myös sijoittaa.

Eiliset iltapainit täällä.

Pekka juo vettä.

Ja täällä valokuvia neljäviikkoisista. Myös V-pentueen omalle sivulle on vaihdettu tuoreemmat potretit.